Αποστολή | Μεταφορικά

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται δωρεάν, ανεξαρτήτως ποσού & διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 3 – 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.
Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή από την εταιρεία ταχυμεταφορών, στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παραγγελία.

Για να διευκολυνθεί η διαδικασία αποστολής, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με όλα τα στοιχεία παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.).

Η creams n’ dreams δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης ή/και αποτυχίας παράδοσης που προκαλείται από τρίτους ή/και από λόγους ανωτέρας βίας ή τυχαία γεγονότα.
Ωστόσο, σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και δεν επιτρέπει την άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου, έτσι ώστε να μας ενημερώσετε εάν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μη παράδοσης της αποστολής σας, παρακαλείστε να επικοινωνήστε με την Εταιρεία είτε καλώντας στο 210 8982 786 εντός ωραρίου καταστημάτων, είτε στέλνοντας email στo info@creamsndreams.gr, προκειμένου να διερευνήσουμε το όποιο τυχόν ζήτημα και να σάς παράσχουμε λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω αποστολή.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή αυτών των όρων.